top of page

Kanban en català

Sí, Kanban en català. Perquè volem difondre els coneixements del Mètode Kanban a tota la comunitat de catalanoparlants del món. Perquè el català és la novena llengua més parlada a la Unió Europea. Perquè  és la vuitena llengua a Internet. Perquè és un idioma plenament codificat, normativitzat i estandarditzat. Perquè  compta amb una llarga tradició i vitalitat literària, a més d'una rica cultura. Perquè totes les causes  justes del món tenen els seus defensors i, en canvi, el català només ens té a nosaltres.

kanban_cat_paisos_catalans_bn.jpg

 

Joan Ballester i Canals - Antoni Bescós i Ramon | Fundació Reeixida

​L'activista, editor, escriptor i llibreter Joan Ballester i Canals (Barcelona, 1913-1980), juntament amb el cartògraf Antoni Bescós i Ramon (Barcelona, 1900-1976) van ser els promotors i els dissenyadors d’aquest mapa. Represaliat per la dictadura, Joan Ballester va ser acusat d'editar "propaganda il·legal", va rebre diverses multes i va estar tancat a la presó durant tres mesos i vint dies.

Nosaltres

kanban_cat_sergi_planas_sola.jpg

Sergi Planas i Solà

Després de més de tretze anys  treballant en l'àmbit dels  sistemes de la informació d'una mitjana empresa del sector de l'automoció, la meva curiositat i el meu interès per aprendre i descobrir noves tecnologies em van empènyer al món de l'emprenedoria, on vaig estar gairebé set anys més com a soci-fundador i responsable tècnic. Aquí va començar la meva experiència en la gestió de projectes, productes i serveis fent servir metodologies àgils.

Actualment, i des de fa més de sis anys, tinc el privilegi de poder compaginar les meves funcions com Scrum Master & Kanban Coach en  una mitjana empresa de desenvolupament de programari per a entorns industrials, amb l'activitat de consultoria i formació en una escola de negocis.

bottom of page